Header image
Header image
Header image
Header image

Over deze site

Stichting Sustainable Office is een branchebreed initiatief van de commissie Sustainable Office om duurzame kantoorartikelen onder de aandacht te brengen en eindgebruikers beter te informeren over deze producten.

Deze website omvat kantoorproducten die voldoen aan de criteria van de productgroep kantoorartikelen, zoals deze zijn opgesteld door de gezamenlijke overheden in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. De uitvoering hiervan was in handen van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Zij zijn tevens agendalid van de Commissie Sustainable Office.

Bezoekers van de website kunnen producten zoeken door het aangeven van de leverancier- of Eancode, leveranciersnaam of productnaam.

Leveranciers die met hun producten willen worden opgenomen in de database, kunnen contact opnemen. Na beoordeling van de commissie zal de leverancier worden toegevoegd en kunnen producten worden toegevoegd.

Stichting Sustainable Office bestaat uit de volgende leden: 3M, Beaumont, BIC Benelux, Acco Brands, Kangaro K.T.C., Papyrus Groep Nederland, Pentel, Lyreco, edding Legamaster, Office Depot, Hamelin, Jalema, Esselte, Quantore, Bison, Officeworld en Pasklaar Communicatie. Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en MVO Nederland zijn agendalid van de commissie.

Lees ons missie en visie document

Download de flyer van Sustainable Office

Contact
Stichting Sustainable Office
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV Den Haag

Postbus 85612
2508 CH Den Haag

T.: 070 - 349 07 54
E: info@sustainable-office.eu

Over Duurzaam Inkopen

Minimale milieuschade, eerlijke handel, goede arbeidsomstandigheden en het creƫren van plaatsen op de arbeidsmarkt. Inkopers hebben invloed op de duurzaamheid van producten die zij inkopen en op de keten.

Ook de overheid wil duurzaam inkopen.

Lees hier meer over het programma Duurzaam Inkopen van de overheid.